Antonescu: Varianta Iohannis-premier ramane in picioare E-mail
Varianta Iohannis Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a adeclarat, luni, că varianta Klaus Iohannis ca premier în fruntea unui Guvern de criză "rămâne în picioare" în opinia sa, precizând că partidul nu a luat o decizei în acest sens şi că nu ştie în acest moment dacă primarul Sibiului ar accepta o nouă ofertă, transmite Mediafax. Aceasta deşi şeful liberalilor i-a făcut o vizită, săptămâna trecută, la Sibiu.

Întrebat, după şedinţa BPC, dacă la discuţia de luni cu ceilalţi reprezentanţi ai opoziţiei va merge cu o propunere de premier, preşedintele PNL a infirmat această ipoteză. "Deocamdată, noi avem de parcurs un calendar de discuţii. Primul element important este, cred, acela de a stabili un set de măsuri imediate şi urgente pe care Guvernul respectiv, dacă vom ajunge acolo, le are de luat", a spus Antonescu, citat de Mediafax.

Întrebat dacă primarul Sibiului, Klaus Iohannis, mai este varianta de premier susţinută de PNL, Antonescu a precizat că, în opinia sa, Iohannis rămâne o variantă în discuţie, precizând însă că formaţiunea liberală nu a luat încă o decizie în acest sens. "N-am luat în partid o decizie, dar, din punctul meu de vedere, da, în mod categoric, Klaus Iohannis este o variantă care poate fi discutată. Câtă vreme nu apare cineva, din PSD sau din altă parte, care să-mi aducă un argument pentru care asemenea formulă nu ar mai fi de discutat, nu văd de ce n-am discuta-o", a spus liderul PNL.

El a amintit că în toamna anului trecut când se conturase varianta unui Guvern care să fie condus de Klaus Iohannis, liderii marcanţi ai PSD au asumat public această formulă. "Vă reamintesc că în toamna anului trecut era Mircea Geoană preşedintele şi candidatul PSD, dar lângă domnul Mircea Geoană, practic în aproape aceleaşi poziţii politice se aflau: Adrian Năstase, preşedinte al CN, Victor Ponta, vicepreşedinte şi purtător de cuvânt, voce puternică şi atunci la vârful PSD, dibaciul domn Viorel Hrebenciuc, Liviu Dragnea, secretar general atunci, secretar general azi.

Aceşti domni au asumat în mod public formula cu Klaus Iohannis premier ca fiind una foarte bună", a mai spus Antonescu. Pe de altă parte, Antonescu a precizat că nu ştie în acest moment dacă Iohannis ar accepta o nouă nominalizare. Preşedintele PNL, Crin Antonescu, l-a vizitat, joi, 2 septembrie, pe primarul Klaus Iohannis, cu care a discutat mai mult de o oră la sediul primăriei. „Domnul Antonescu a fost în trecere prin Sibiu şi mi-a făcut o vizită. Am discutat despre situaţia actuală şi despre politică", a comentat Iohannis.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav