Apa Canal SA Sibiu pe locul III in topul national E-mail
Apa Canal Rezultatele înregistrate în 2008 de “Apă Canal” SA au propulsat societatea sibiană pe locul III în topul celor mai performante companii din domeniul captării, tratării şi distribuţiei apei. Primele două locuri sunt deţinute de compania franceză Veolia, pentru activităţile din Bucureşti –locul I şi Piteşti – locul II. Topul a fost întocmit de Consiliul Naţional al Intreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România care a luat în calcul numărul mediu de angajaţi, profitul brut, cifra de afaceri şi activele totale.

“Este un premiu care ne onorează şi care reflectă eforturile şi implicarea pe care „Apă Canal” le depune,, alături de municipalitate, pentru a asigura tuturor clienţilor săi servicii de calitate”, a declarat directorul general al societăţii, ing. Mircea Niculescu. SC”Apă Canal” SA Sibiu asigură în prezent servicii pentru aproximativ 240.000 de locuitori, cu o vastă arie de operare în judeţele Sibiu şi Braşov, fiind al doilea operator inter-judeţean din România.

“Premiul vine într-un moment special, când ne pregătim să aniversăm 115 ani de existenţă a distribuţiei centralizate a apei în oraşul Sibiu”, a mai completat Mircea Niculescu. “Apă Canal” se va afla din nou pe podiumul de premiere pe 20 noiembrie 2009, când Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Sibiu, va conferi societăţii locul I în Topul Judeţean al Companiilor Performante, domeniul alimentare cu apă şi canalizare. Printre proiectele investiţionale de anvergură ale societăţii se numără Măsura Ispa privind modernizarea şi extinderea reţelelor de apă şi canalizare, care a generat lucrări în valoare de 37,5 milioane de Euro (25,5 milioane Euro asistenţă nerambursabilă a Uniunii Europene), proiect ce se va finaliza în 2010. În momentul de faţă, “Apă Canal” este pregătită să acceseze aproximativ 100 de milioane de Euro din Fondurile de coeziune ale Uniunii Europene, cu beneficii multiple pentru clienţii societăţii din Sibiu, Cisnădie, Avrig şi Făgăraş.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav