Apel catre institutiile publice si private E-mail
apel catre institutiile publice Serviciul Public de Evidenţa Persoanelor Sibiu roagă toate instituţiile publice sau private (oficii poştale, bănci, case de pensii, se sănătate, administraţii financiare etc.) a căror activitate presupune – printre altele – identificarea persoanelor în baza actelor de identitate, să refuze prestarea de servicii acelor persoane care prezintă cărţi sau buletine de identitate expirate, deteriorate ori care nu mai reflectă realitatea din punctul de vedere al numelui, adresei de domiciliu sau de reşedinţă. Rugăm pe această cale lucrătorii acestor instituţii să îi îndrume pe cetăţeni spre ghişeele Serviciului de Evidenţă a Populaţiei pentru a intra în legalitate în privinţa actelor de identitate.

Totodată angajaţii serviciului menţionat reamintesc sibienilor şi locuitorilor comunelor arondate să verifice valabilitatea actelor de identitate pe care le deţin, pentru a se prezenta în timp util la ghişeele serviciului şi să solicite punerea în legalitate cu noi cărţi de identitate.

Pentru cetăţenii ale căror acte de identitate vor expira în curând facem precizarea că recent a fost adoptat un nou act normativ în temeiul căruia se poate solicita eliberarea unei noi cărţi de identitate chiar cu 180 de zile înaintea datei expirării celei deţinute.

Serviciul Public de Evidenţă a Persoanelor funcţionează în Sibiu, Bulevardul Victoriei nr. 1 – 3, iar ghişeele funcţionează după următorul program:

Luni 08.30 – 13.00 şi 14.00 – 16.00

Marţi 08.30 – 13.00 şi 14.00 – 16.00

Miercuri 08.30 – 13.00 şi 14.00 – 18.00

Joi 08.30 – 13.00 şi 14.00 – 16.00

Vineri 08.30 – 13.00

Conform evidenţelor serviciului, în Sibiu şi în comunele arondate există aproximativ 9.000 de persoane care se află în situaţia descrisă mai sus. Această cifră include şi tinerii care au împlinit vârsta de 14 ani, dar nu au solicitat încă eliberarea cărţii de identitate.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav