Ardelenii din nou cei mai tari la dans sportiv E-mail
Dans sportiv Cea de-a patra ediţie a “Cupei Mediaşului” la dans sportiv, desfăşurată pe parcursul întregii zile de duminică la Sala Sporturilor din Mediaş, a fost dominată din nou de ardeleni. Echipele din Sibiu, Tg. Mureş, Braşov şi Mediaş şi-au adjudecat primele locuri, la toate secţiunile competiţiei (hobby, neoficial, clasele E, D şi Open).

Cei aproape 400 de participanţi reprezentând circa 40 de cluburi de profil din întreaga ţară s-au întrecut, pe categorii de vârstă, începând cu “piticii” de numai 6 ani şi încheind cu perechile de adulţi de peste 35 ani. A fost o zi plină şi agitată întrucât concurenţii au trebuit să facă faţă unui veritabil maraton de dans.

Ei au fost nevoiţi să “presteze” zece genuri specifice: cinci dansuri standard, între care vals şi tango şi alte cinci latino-americane, între care samba şi rumba. Din nou aceeaşi sponsori generoşi, respectiv “Romgaz” şi “Transgaz” Mediaş i-au recompensat pe câştigători cu cupe, diplome şi diverse cadouri.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav