Armonie vieneza la Filarmonica E-mail
armonie vieneza Filarmonica de Stat Sibiu continuă tradiţia Concertelor de Anul Nou, începută în urmă cu peste 10 ani. Sibienii sunt aşteaptaţi la Sala Thalia de la ora 19.00, în zilele de joi, 7 ianuarie şi vineri, 8 ianuarie. În 2010, evenimentul se desfăşoară sub bagheta lui Strauss şi a lui “Armonii vieneze” şi îi va avea ca invitaţi pe dirijorul francez Robert Francois Girolami şi pe solista Bianca Ionescu.

Sibienii sunt aşteptaţi, joi şi vineri la Concertul dedicat Anului Nou, organizat şi în acest an de către Filarmonica de stat Sibiu în parteneriat Rotary Club. Ioan Bojin, directorul general al Filarmonicii spune despre această tradiţie că este una de reîntâlnire cu publicul. „Concertul de anul nou este un bun prilej de reîntâlnire cu publicul nostru într-o atmosferă festivă la început de an.

Spiritul muzicii lui Johann Strauss este cel care domină concertul din acest an. Spectatorii prezenţi vor putea asculta orchestra interpretând unele dintre cele mai cunoscute valsuri şi polci ale marelui compozitor şi violonist vienez, atât de popular în întreaga lume dar şi arii din operete sau uverturi de Offenbach. Împreună cu partenerii noştri vom oferi surprize cât se poate de plăcute celor prezenţi”.

Sursa: Infosib
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav