Asociatiile de proprietari primesc gratis boscheti E-mail
boscheti gratis Gardul viu şi arbuştii, crescuţi în serele primăriei, sunt gratuiţi pentru asociaţiile de proprietari care vor să îşi înfrumuseţeze spaţiile verzi din jurul blocurilor. Nu trebuie decât să facă o cerere.

În baza unei solicitări scrise, asociaţiile de proprietari pot primi gard viu şi arbuşti în mod gratuit, însă numai cu condiţia ca aceştia să fie folosiţi pentru domeniul public. Cererea va fi formulată în atenţia Serviciul Public pentru Administrarea Parcurilor şi Zonelor Verzi şi va fi depusă la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni (strada Samuel Brukenthal nr. 2). Restul plantelor cultivate în sere şi pepiniere pot fi cumpărate. Şi în cazul în care vor să îşi toaleteze arborii, sibienii trebuie să facă o cerere scrisă, care trebuie depusă tot la Centrul de Informaţii pentru Cetăţeni. În cazul tăierii, trebuie obţinut un aviz, iar plantarea unui nou copac este obligatorie.

Pregătiri pentru primăvară

Pentru această primăvară, angajaţii serelor au pregătit o sută de arbori pentru a fi plantaţi în funcţie de solicitări sau odată cu finalizarea lucrărilor la străzi, 4.500 de muşcate pentru stâlpi, care vor fi scoase în luna mai, 65.000 de plante anuale şi aproximativ 15.000 de plante bienale. De asemenea, sunt disponibile 35.000 de fire de gard viu şi arbuşti. Imediat ce afară va fi mai cald, angajaţii primăriei vor începe să planteze în parcuri panseluţe, flori de „nu mă uita” şi belis.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav