Astazi se deschide Bazarul de Pasti la Medias E-mail
targ de pasti În zilele premergătoare marii Sărbători a Învierii Domnului, în Piaţa Regele Ferdinand din Mediaş va fideschis un bazar cu produse specifice sărbătorii pascale. Ouă roşii, felicitări şi multe alte obiecte decorative îi aşteaptă pe medieşeni, într-o acţiune la care şi-au anunţat participarea mai multe şcoli generale din oraş.

 „Primăria Mediaş, prin Direcţia Municipală pentru Cultură, va organiza în data de 30 martie între orele 11-16 în Piaţa Regele Ferdinand, un Bazar de Paşti pregătit de elevi ai unităţilor de învăţământ medieşene, dar şi din localităţi învecinate municipiului de pe Târnava Mare. Vor fi expuse spre vânzare obiecte realizate de elevi şi vor funcţiona şi ateliere, în cadrul cărora elevii îşi vor demonstra îndemânarea în confecţionarea de astfel de obiecte cu tematică Pascală”, explică purtătorul de cuvânt al Primăriei Mediaş, Alina Ştefan.

Sursa: Tribuna .
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav