Atentie in parcare Va pandeste utilajul E-mail
Atentie in parcare Utilajul pentru ridicarea autovehiculelor parcate neregulamentar a obţinut toate avizele necesare şi a intrat, de la începutul acestei luni, să facă ordine şi disciplină prin parcări. Şoferii care parchează neregulamentar vor trebui să achite 300 de lei pentru ridicare şi transport şi 200 de lei pe zi pentru depozitarea maşinii.

Utilajul poate ridica autovehicule cu greutatea de până la 3,5 tone şi este dotat cu sisteme necesare pentru a evita provocarea de daune la autovehiculul ridicat. Maşinile ridicate de pe străzile municipiului Sibiu vor fi depozitate într-un spaţiu amenajat în curtea Tursib, cu intrare din strada Arieşului, unde pot fi „cazate”, simultan, 40 de autovehicule. Inspectorii Biroului de ridicări auto, alături de echipaje ale Poliţiei Rutiere vor identifica, în teren, autovehiculele parcate neregulamentar şi vor solicita intervenţia utilajului de ridicat. „Un inspector va fotografia şi va filma toată operaţiunea pentru a avea astfel dovada stării iniţiale a autovehiculului şi a faptului că nu s-au produs daune pe parcursul operaţiunii de ridicare. Autovehiculul va fi, apoi, transportat către spaţiul de depozitare, unde va fi păstrat până când proprietarul va revendica autovehiculul şi va plăti contravaloarea tarifului de ridicare, de transport şi de depozitare”, a declarat purtătoarea de cuvânt a primăriei Sibiu, Mirela Gligore.

Pe locul de unde a fost ridicat autovehiculul va fi amplasat un indicator care să informeze proprietarul cu privire la modul în care îşi pot recupera autovehiculul, programul casieriei şi numărul de telefon la care şoferii pot apela pentru a afla mai multe informaţii.

„Miercuri au fost ridicate, deja, maşini parcate neregulamentar. Estimez că vor fi cam cinci maşini pe zi, dar din zone diferite ale oraşului. În plus, echipele vor lucra în unele zile, dimineaţa, în altele la prânz, şi în altele seara, fără ca acest orar să fie anunţat. Numărul de telefon unde şoferii pot afla mai multe informaţii nu este, în principiu, pentru reclamaţii”, a declarat primarul Klaus Iohannis.

Cel puţin 300 de lei pentru recuperarea maşinii

Şoferul va trebui să plătească un tarif de 150 de lei pentru ridicarea autovehicolului, alţi 150 de lei pentru transportul maşinii spre prcarea Tursib şi 200 de lei pe zi pentru depozitare. În plus, va avea de achitat amenda prevăzută de hotărârile de consiliu pentru contravenţia săvârşită. Şoferii care s-au trezit fără maşini pot apela numărul de telefon 0269/25.55.55, între orele 8–22.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav