Atentie soferi lucrari la carosabil E-mail
Atentie soferi lucrari la carosabil O lucrarea care va afecta traficul va fi realizată pe strada prof. Ioan Moga. Aici lucrările de extindere a reţelei de gaz vor impune condiţii de circulaţie în regim de şantier pentru o perioadă de două săptămâni, începând de lunea viitoare.

Pentru a fluidiza traficul din zona Calea Dumbrăvii – Mihai Viteazu municipalitatea a decis relocarea trecerilor de pietoni din piaţa Aurel Vlaicu. Acestea vor fi mutate spre exteriorul sensului giratoriu. Lucrările vor începe săptămâna viitoare şi se vor încheia în jurul datei de 18 septembrie.

Pe strada Dealului, primăria a decis să creeze 88 de locuri de parcare. Trasarea lor va începe săptămâna viitoare. Tot atunci, vor fi trasate alte 18 locuri pe strada Felinarului. În plus, va fi reconfigurată o parte din parcarea de la teatru. Aici vor fi trasate 9 locuri de parcare suplimentare, iar parcarea pentru taxi va fi reorientată, astfel încât aceştia să staţioneze în şir.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav