Atentie soferi sensuri unice pe strada Garii si Serpuita E-mail
Atentie soferi Circulaţia pe cele două străzi se va face doar într-un singur sens, începând de vineri, 28 august. Se încearcă, astfel, fluidizarea traficului în zonă şi crearea de noi locuri de parcare.

Potrivit primăriei municipiului, începând de vineri, 28 august, pe străzile Şerpuită şi Gării se va institui regimul de circulaţie în sens unic. Astfel, pe strada Gării se va circula dinspre Calea Guşteriţei spre strada Lupeni, iar pe strada Şerpuită se va circula dinspre strada Lupeni spre Calea Guşteriţei. „Această măsură a fost luată pentru a fluidiza traficul în zonă şi pentru a crea mai multe locuri de parcare”, spun reprezentanţii primăriei.

Modificări vor fi făcute şi în ceea ce priveşte tecerea de pietoni de pe strada Rahovei, de la intersecţia cu Oştirii. Aceasta va fi mutată înaintea intersecţiei dintre cele două sttrăzi, pe sensul de rulare dinspre Gh. Dima spre piaţa Rahovei. „Amplasarea semnelor rutiere a început deja de săptămâna aceasta, iar modificarea va intra în vigoare de săptămâna viitoare”, spune purtătoarea de cuvânt a primăriei, Mirela Gligore.

Lucrări pe strada Cetăţii

Traficul pe strada Cetăţii va fi blocat joi, 27 august, pe strada Cetăţii, între orele 8-16, pentru efectuarea unor lucrări de către SC Electrica SA. Prin urmare, pentru a nu bloca traficul în zonă, şoferii vor trebui să îşi parcheze maşinile în altă parte.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav