Au invatat legile orasului si drept rasplata pleaca in Japonia E-mail
Au învăţat legile oraşului şi drept răsplată pleacă în Japonia Doi elevi sibieni pleacă în Japonia, într-o excursie de şapte zile, drept răsplată că au învăţat legislaţia locală. Cristian-Mihai Miron, elev în clasa a şaptea la Colegiul Naţional Gheorghe Lazăr, şi Radu Dalidis, elev în clasa a IX-a, la Colegiul Naţional Octavian Goga, sunt câştigătorii concursului de cultură generală din legislaţia locală, Siblegis, organizat de Poliţia Comunitară Sibiu. Aceştia au fost premiaţi marţi, 18 ianuarie, de primarul Klaus Iohannis, la sediul primăriei.
 „Aş vrea să mulţumesc organizatorilor care au făcut posibil acest concurs şi, în primul rând, poliţiei comunitare, care a avut această iniţiativă", a spus Radu Dalidis, la primirea diplomei. Cei doi câştigători ai premiului I au concurat cu alţi 151 elevi de gimnaziu şi liceu, de la 28 de unităţi de învăţământ din Sibiu.
Nici cei de pe următoarele locuri ale podiumului nu au plecat cu mâna goală - elevii de pe locul al doilea au primit câte un laptop, cei de pe al treilea câte un costum tradiţional românesc, iar cei care au obţinut menţiuni au fost recompensaţi cu câte o bicicletă.

„Sperăm ca şi la ediţia viitoare a concursului va fi cel puţin un număr la fel de mare de elevi de la şcolile şi liceele sibiene. Apreciem că acest concurs şi-a atins scopul, acela de populariza în rândul elevilor reglementările cu care poliţia comunitară lucrează zi de zi - ordinea şi liniştea publică, curăţenia oraşelului, transportul în comun - tot ce înseamnă respectarea normelor în municipiu. Am observat, încă după prima ediţie, de anul trecut, că ne-am câştigat prieteni chiar şi din rândul elevilor care nu au fost premiaţi şi care, acum, se interesează la noi de diferite aspecte şi cele mai noi reglementări din domeniu", a declarat directorul general al Poliţiei Comunitare Sibiu, Gheorghe Adrian Aldea.

Sponsorii competiţiei, care a avut un buget de aproximativ 5.000 de euro, au fost Banca Carpatica, Moara Cibin, Industrial Software, Floradi, RUD şi Asociaţia Proiect 1200.

Rezultate finale SibLegis 2010- secţiunea Liceu
1 Dalidis Radu, CN Octavian Goga, cls. XI
2 Sevestrean Lucia-Maria, CNGL, cls. XII
3 Mazilu Alexandra Maria, Col. Economic, cls. XII
4 Popa Maria Elena, Col. Pedagogic, cls. XI

Rezultate finale SibLegis 2010 - secţiunea Gimnaziu

 1 Miron Cristian-Mihai, Gh. Lazar, cls.VII
2 Solomon Irina, CN "Octavian Goga" cls: VII
3 Oprea Camelia, Col. Nat. Bruk, clasa VII
4 Câmpean Vlad, Sc. Radu Selejan, cls. XVII

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav