Avem apa buna la Sibiu datorita bolilor E-mail
apa buna la sibiu Holera sau tifosul sunt doar două dintre epidemiile care au dat de gândit vechilor sibieni.

Şi care au decis că fără un sistem centralizat de distribuţiei a apei într-un oraş aflat în permanentă expansiune, problemele vor deveni şi mai mari. "Sibienii au fost printre primii în Europa care au înţeles că această problemă, a apei bune, trebuie tratată serios", a spus primarul Klaus Johannis, la festivitatea ocazionată de împlinirea a 115 ani de când Sibiul are reţea proprie de apă şi canalizare.

Evenimentul de marţi dimineaţă a inclus pe lângă alocuţiuni şi lansarea cărţii cu titlul "Apa Sibiului", lucrare care povesteşte că epidemia de holeră din jurul anului 1890 a fost printre cauzele care au grăbit demararea lucrărilor la reţeaua de apă şi canalizare a Sibiului. Cartea descrie dezvoltarea etapizată a societăţii care poartă acum numele de SC Apă Canal. Şi care a ajuns să gestioneze de la conducte din lemn la reţele de apă cu o lungime de 680 de km, alături de alţi 470 de km de reţele de canalizare. Cei peste 700 de angajaţi ai SC Apă Canal lucrează pentru aproape un sfert de milion de locuitori din Sibiu şi localităţile din Sibiu şi din localităţile din împrejurimi, dar şi din Făgăraş

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav