Aventura in muntii Carpati concurs pentru temerari E-mail
Aventura in muntii Carpati Trei zile de aventură în munţi - pe bicicletă prin păduri, cu pluta pe lacuri montane, atârnat de corzi pe creste sau bâjbâind prin peşteri - competiţia Carphatian Adventure se adresează numai celor cu inima tare. Ediţia din acest an a celui mai mare concurs de aventură din sud-estul Europei are loc prin munţii Sibiului.

21 de echipe s-au înscris, deja, la a noua ediţie a Carphatian Adventure, care va avea loc în perioada 12-16 august, în Munţii Făgăraş şi Cindrel. Este vorba de “o competiţie de aventură clasică de trei zile, prin care se cunosc oameni, se încheagă echipe, se întrec în numeroase activităţi outdoor şi, în tot acest timp, au parte de frumuseţea şi sălbăticia naturii din România”, după cum explică organizatorii.
Traseul pe care participanţii trebuie să îl parcurgă, fără întrerupere, este de peste 200 de kilometri şi are porţiuni de trekking pe creasta Făgăraşului (60-70 km), mountain bike în Munţii Cindrel (120-130 km), plutărit pe lacul Negoveanu ( 3-5 km), coborâre pe coardă, speologie şi alte probe alpine.

La competiţie se pot înscrie echipe formate din patru persoane, dintre care cel puţin una trebuie să fie de sex feminin. Există două categorii, profesionişti şi începători, diferenţiaţi prin cât timp vor acorda pentru odihnă, recreere şi masă. Pe traseu există puncte de control şi o tabără de bază, de unde echipele se pot aproviziona cu echipamentele necesare pentru următoarea secţiune. Conform regulamentului, concurenţii trebuie să se conformeze regulilor de turism ecologic.

Pentru siguranţa participanţilor, experţi specializaţi în diferite domenii de sport supraveghează probele de concurs. În plus, echipele Salvamont, partenerii concursului, oferă asistenţă la nevoie.

Acest concurs de aventură are loc exclusiv în România, în fiecare an în munţi diferiţi. Anul acesta, parteneri sunt primăria şi consiliul local Cisnădie. Ediţiile anterioare au avut loc în munţii Hăşmaş, Călimani, Gurghiu, Harghita, Parâng, Bucegi, Retezat şi Apuseni.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi ca9.carpathianadventure.ro

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav