Avrigul adera la Programul ELENA E-mail
avrigul adera la programul elena Având ca scop obţinerea finanţărilor necesare (până la 90% din valoarea totală a proiectelor) pentru elaborarea studiilor de fezabilitate necesare construirii centralelor pe biomasă şi biogaz şi a reţelelor care vor face legătura cu zonele rezidenţiale din Mârşa şi Avrig, Consiliul Local al oraşului Avrig a adoptat, cu prilejul primei şedinţe din acest an, Hotărârea nr. 2/2010, prin care a aprobat participarea oraşului la Programul de Asistenţă Tehnică în Domeniul Energiei- ELENA.

Acest program a fost lansat de Comisia Europeană şi Banca Europeană de Investiţii, pe lângă finanţarea unei cote importante din valoarea studiilor de fezabilitate necesare unor asemenea investiţii, reprezentanţii administraţiei locale din Avrig dorind ca prin acesta să fie asigurată şi o asistenţă tehnică şi strategică pentru implementarea proiectelor, sprijin pentru aplicarea Planului Durabil de Acţiuni în Domeniul Energiei sau implementarea Master-Planului Energetic al oraşului.

ELENA reprezintă un instrument european de asistenţă tehnică în domeniul eficienţei energetice şi a surselor de energie regenerabilă. Programul susţine iniţiativa europeană „20-20-20”, ce prevede ca până în anul 2020 consumul de energie să fie redus cu 20%, iar creşterea energetică din resurse regenerabile să fie de 20%. Obiectivele Programului ELENA se integrează perfect în obiectivele şi priorităţile Strategiei de Dezvoltare Locală şi Regională, precum şi în Master-Planul Naţional. Prin aceeaşi hotărâre, primarul Avrigului, Arnold Gunter Klingeis, a primit împuternicirea de a reprezenta oraşul în cadrul Programului de Asistenţă Tehnică în Domeniul Energiei- ELENA.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav