Bac 2010 ~ sesiune speciala pentru absolventii din seriile anterioare E-mail
bac sesiune speciala Sesiunea specială a examenului va avea loc peste patru luni şi va fi diferită de cea pe care o susţin actualii absolvenţi.

Absolvenţii seriilor anterioare, care nu au participat la examenul de bacalaureat şi care doresc să dea testul în acest an, vor susţine o sesiune specială a examenului, în ultima zi a lunii mai. De asemenea, potrivit unor prevederi ale ministrului educaţiei, probele orale susţinute de aceştia vor fi recunoscute şi echivalate cu cele de evaluare a competenţelor.

Sesiunea specială a examenului de bacalaureat este programată pe 31 mai, potrivit unui ordin de ministru emis în luna octombrie a anului trecut. Deocamdată, însă, nu au fost finalizate calendarul şi metodologia examenului, potrivit inspectorului general şcolar, Constantin Gorun. “Cert este că disciplinele orale, la care absolvenţii au susţinut examenul şi la care au obţinut note de trecere, se vor recunoaşte”, a declarat reprezentantul Inspectoratului Şcolar al Judeţului Sibiu.

Între timp, absolvenţii din acest an vor susţine miercuri, 20 ianuarie, o simulare a probei pentru evaluarea competeneţlor digitate, prima probă a bacalaureatului având loc la jumătatea lunii februarie.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav