BAC - 251 de absenti la matematica si istorie E-mail
251 absenti Şase la sută dintre elevii înscrişi să susţină penultima probă a examenului de bacalaureat, au lipsit din sălile de clasă, la Sibiu. Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar, niciun elev nu a fost eliminat.

251 de elevi de clasa a XII-a care ar fi trebuit să susţină miercuri, 30 iunie, examenul scris la proba obligatorie a profilului, au lipsit, porivit datelor foerite de reprezentanţii Inspectoratului Şcolar. Din cei 4083 de înscrişi, au fost prezenţi doar 3832. Elevii au susţinut examenul la matematică şi istorie.

Ultima probă a bacalaureatului din acest an va avea loc vineri, 2 iulie, proba la alegere a profilului şi specializării.

Rezultatele probelor scrise se vor afişa duminică, 4 iulie. De la ora 16 până la ora 20 se vor putea depune contestaţii.

Rezultatele după contestaţii vor fi făcute publice pe 8 iulie.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav