Banci reparate si cosuri noi de gunoi E-mail
Banci reparate 450 de bănci din oraş vor intra în reparaţii. Primăria a contractat, în luna iulie, serviciile firmei SC VasyVes-Binal SRL. Aceasta va trebui să repare mobilierul stradal din peste 20 de zone şi străzi din oraş.

Vor fi reparate băncile din Piaţa Unirii, Bulevardul C. Coposu, Cireşica, Piaţa Schiller, parcul Subarini, Bulevardul Victoriei, parcurile Terezian şi Petofi Şandor, parcul şi strada Cetăţii, strada Ludoş, parcul Tineretului şi zona verde H. Oberth, Piaţa Mică şi strada Nicolae Bălcescu, strada Vasile Aaron, Valea Săpunului, zona bisericii din parcul Ştrand, Piaţa Cluj, zona verde din cartierul Ţiţeica, strada Vasile Milea şi în staţiunea Păltiniş.

Până acum au fost făcute intervenţii în 12 zone, anume parcul de lângă Cazarma 90, bulevardele C. Coposu şi Victoriei, Piaţa Mică şi Nicolae Bălcescu, zona verde H. Oberth, Valea Săpunului şi Piaţa Cluj.

Prin acelaşi contract, primăria va achiziţiona coşuri de gunoi cu cadru din lemn şi ghivece de flori. Valoarea totală este de aproape 45.000 lei (fără TVA).

În următoarea săptămână, municipalitatea va organiza o procedură pentru achiziţia a 300 de coşuri de gunoi, care vor fi montate pe străzile nou reabilitate.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav