Bani de liceu pentru 1320 de elevi sibieni E-mail
Bani de liceu Peste 1300 de elevi din judeţul Sibiu vor primi, în acest an şcolar, 180 de lei lunar, din partea Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Inovaţiei (MECI), în cadrul programului „Bani de liceu”. În Sibiu vor ajunge, astfel, în fiecare lună, peste 230.000 de lei pentru elevii care provin din familii cu venituri modeste.

1320 de elevi sibieni, de la şcolile din judeţ, vor primi, în anul şcolar 2009-2010, lunar, 180 de lei, în cadrul programului naţional de protecţie socială „Bani de liceu”. Sprijinul financiar va fi acordat tuturor solicitanţilor care au îndeplinit condiţiile prevăzute de lege şi au avut un venit brut lunar pe membru de familie, realizat în ultimele trei luni anterioare depunerii dosarului, de maximum 150 de lei. În judeţul Sibiu, potrivit datelor oferote de reprezentanţii ministerului, niciuna dintre cererile depuse nu au fost respinse.

Elevii vor primi banii pe perioada cursurilor şcolare, inclusiv în timpul pregătirii şi susţinerii examenului de bacalaureat sau de diplomă, respectiv în perioada practicii în producţie. Sumele vor fi alocate de către MECI şi vor fi distribuite beneficiarilor de către unităţile şcolare la care aceştia şi-au depus dosarul.

Bugetul alocat pentru anul şcolar 2009 - 2010 este de peste 275.000.000 de lei.

Primele trei judeţe, în ordinea numărului de beneficiari sunt Suceava, cu 10.269 de solicitanţi, Iaşi, cu 8.098 de beneficiari şi Vaslui, cu 5.803.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav