Bani europeni pentru proiectele turistice de la tara E-mail
bani europeni pentru proiecte turistice Nouă proiecte turistice, din 11 realizate la nivelul judeţului Sibiu, au fost declarate conforme şi vor primi finanţare europeană, de peste 3.2 milioane euro. Acestea sunt din Moşna, Păltiniş, Şelimbăr, Porumbacu, Cornăţel şi Şura Mică. Proiectul din Şura Mică, o eurofermă, a accesat deja fondurile, a declarat, vineri, Cornel Langa, directorul Oficiului Judeţean de Consultanţă Agricolă Sibiu.

Acesta invită, în continuare, proprietarii de pensiuni turistice, să acceseze bani europeni prin măsura M 313 –dezvoltarea activităţii turistice. Sunt candidaţi eligibili persoanele fizice autorizate, micro-întreprinderile, ONG-urile, comunele prin reprezentanţii legali şi asociaţiile între comune.

Pentru proiectele de agroturism suma acordată este de 70.000 euro per proiect, iar pentru turism rural 200.000 euro. Pentru investiţiile de interes public, negeneratoare de profit, sprijinul este de 100 la sută, din totalul cheltuielilor eligibile, iar pentru investiţiile generatoare de profit, sprijinul este de 70 la sută din totalul cheltuielilor eligibile.

Suma alocată acestei măsuri este, în total, de 837,2 milioane de euro, din care au fost solicitaţi sau contractaţi, până în luna august, doar 40 milioane de euro, la nivel naţional.

În plus, OJCA a pus bazele unei asociaţii între pensiuni, cu scopul de a promova turismul din judeţ. Aceasta va deveni legală în două săptămâni.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav