Barbu tinteste Parlamentul E-mail
Barbu tinteste parlamentul Dupa ce a pierdut lupta cu Raluca Turcan, pentru fotoliul de deputat in Parlamentul Romaniei, Eugen Barbu - Americanul de la PSD Sibiu -, s-a refugiat la Medias. A incercat sa-si gaseasca un loc important in organizatia din municipiul de pe Tarnava Mare, insa "bunele sale intentii" nu i-au convins pe liderii PSD de aici. "Am plecat din Sibiu la Medias pentru ca nu mi-am gasit locul. Daca nici la Medias nu am sa-mi gasesc locul, am sa plec si de aici in alta parte", marturiseste politicianul amator de functii. "Am o relatie cu Parlamentul Romaniei. (...) O sa aflati voi saptamana viitoare", spune, misterios americanul Eugen Barbu.

"Nu au ce cauta niste mincinosi in partid"

"In curand, se vor face alegeri la organizatia PSD Medias, dar Eugen Barbu nu va candida pentru nicio functie, nu s-a pregatit niciun loc pentru Eugen Barbu in organizatia PSD Medias", spune senatorul Viorel Arcas, presedintele organizatiei municipale Medias. La randul sau, consilierul judetean Miron Neagu Balasa afirma ca Eugen Blaga nu-si poate gasi locul la Medias. "Eu sunt din 1994 in partid. Tot timpul am spus ca nu au ce cauta niste mincinosi in partid. Eu m-am luptat sa nu intre in PSD decat oameni cinstiti. Nu mai are rost sa continuam discutia cu asemenea personaje", spune Miron Neagu Balasa.

"Am o relatie cu Parlamentul"

Chiar daca nu are niciun viitor in Organizatia PSD Medias, Eugen Barbu a lasat impresia ca s-a implicat destul de mult in organizarea si desfasurarea vizitei presedintelui Mircea Geoana la Medias si in localitatile din nordul judetului. Tintind mai sus decat si-ar fi imaginat colegii de partid, Eugen Barbu si-a pregatit ascensiunea viitoare. Masina sa, marca Mercedes, inmatriculata in Constanta, purta insemnele Senatului Romaniei. De ce? "Pentru ca am o relatie cu Parlamentul Romaniei", raspunde americanul pesedist. "Ce fel de relatie?", l-am intrebat. "Nu pot sa spun, dar o sa aflati voi saptamana viitoare", a spus Eugen Barbu.

Gusa n-a auzit de el

Pana acum, nimeni nu stie ce fel de relatie ar putea avea Eugen Barbu cu Parlamentul Romaniei. Nici consilierul lui Mircea Geoana, Cosmin Gusa. "Singurul Eugen Barbu pe care-l cunosc este scriitorul. In staff-ul lui Mircea Geoana nu se afla nimeni cu acest nume. Sunt multi care vor sa para altceva decat sunt", conchide Cosmin Gusa.

Nu si-a gasit locul

"Am plecat din Sibiu la Medias pentru ca nu mi-am gasit locul. Daca nici la Medias nu am sa-mi gasesc locul, am sa plec si de aici in alta parte", marturiseste Eugen Barbu. Pana acum, americanul pripasit la PSD a incercat sa-si gaseasca locul in multe parti. Ambitia sa de a face cariera politica este mare. Si nu a tinut cont de nimic. Nici principii, nici doctrine. A batut la multe usi, dar nu toate i s-au deschis cu generozitate. "Este adevarat ca inainte sa vin la PSD, m-am dus si la alte partide, am fost si la PNL, acolo langa biroul Ralucai Turcan. Dar nu mai stiu sigur daca am semnat ceva acte sau o adeziune", recunoaste, in cele din urma, Barbu, cel care afirma in campanie electorala ca a ales PSD-ul pentru ca i-a placut Mircea Geoana inca de cand era in SUA. Dar, inainte de a semna o adeziune in alb la PNL, a incercat sa devina membru al FDGR Cisnadie. Primarul Johann Krech i-a refuzat, in cele din urma, intrarea, desi a acceptat o favoare din partea candidatului american. "I-am adus un sonar de pescuit din Statele Unite la rugamintea lui, ca-i pasionat de pescuit. Mi-a spus ca aici se gasesc numai chinezisme si vroia ceva mai bun, dar l-a platit", precizeaza Eugen Barbu.

Sursa: Monitorul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav