Baschetbalistii de la Gaz Metan Medias au pierdut un meci din Liga Balcanica la masa verde E-mail
Gaz Metan Medias Echipa de baschet masculin Gaz Metan Mediaş a fost penalizată la masa verde, la câteva zile după ce a jucat partida de pe teren propriu, cu deţinătoarea trofeului, Rilski Sportist (Bulgaria), în grupa A a Ligii Balcanice (BIBL).

Gaz Metan a jucat ultimul meci din 2009 al grupei A, în 15 decembrie, pe teren propriu, cu câştigatoarea Ligii Balcanice, Rilski Sportist. Atunci, echipa medieşeană a câştigat cu scorul de 86-68. Însă, la numai câteva zile după disputarea partidei, conducerea BIBL a decis ca echipa ardeleană să piardă partida la "masa verde", cuscorul de 0-20. Decizia a fost luată din cauza faptului că antrenorul Bruno Soce a introdus pe teren simultan cinci jucăori americani, adică non-europeni, care este o încălcare a regulamentului competiţiei.

Abaterea a fost semnalată de observatorul meciului în raportul de joc, pe baza căruia s-a luat decizia de acordare a scorului de forfait, 0-20. Gaz Metan Mediaş a pierdut şi punctul acordat în cazul unei înfrângeri, fiind amendată şi cu suma maximă prevăzută de regulament în astfel de cazuri, adică 3000 de euro.

Reprezentanţii BIBL au specificat că, dacă infracţiunea se va repeat şi în meciurile următoare, echipa va fi descalificată şi amendată cu suma de 10.000 de euro. Gaz Metan Mediaş, urmează să joace primul meci din 2010, în 13 ianuarie, în deplasare, cu Lovcen Cetinje, din Muntenegru. Acest meci va conta în grupa A a clasamentului Ligii Balcanice, în care după cinci meciuri jucate, Gaz Metan Mediaş ocupă locul 1, cu 8 puncte. Bascetbaliştii medieşeni sunt urmaţi de Rilski şi Lovcen Cetinje, tot cu 8 puncte.

Sursa: Infosib
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav