Baschetbalistii medieseni au invins campioana en~titre intr~o singura repriza E-mail
au invins campioana După o oarecare eclipsă de formă, timp în care au pierdut două meciuri consecutiv, la acelaşi scor 78-80, şi au cedat şefia clasamentului, gaziştii s-au instalat din nou pe prima poziţie, învingând în „intermediara” de miercuri seara, pe campioana „în exerciţiu” a României, CSU Asesoft Ploieşti, cu scorul de 77-69 (45-31).

Elevii pregătiţi de Bruno Soce şi Ovidiu Teleabă au început ca din puşcă partida, înscriind aproape din toate poziţiile şi încheind primul sfert la o diferenţă incredibilă de scor: 32-12. A fost vorba doar de vreo 15 minute de vis ale medieşenilor, pentru că oaspeţii, respectându-şi blazonul, s-au aruncat peste adversar şi au câştigat toate celelalte trei sferturi, însă la diferenţe insuficiente pentru a mai întoarce soarta partidei. După trei minute de „secetă” în cel de-al doilea sfert, prahovenii au revenit spectaculos şi l-au încheiat în avantaj, 19-13. La fel s-a întâmplat şi în sferturile al treilea şi al patrulea pe care oaspeţii şi le-au adjudecat cu scorul de 16-13 şi respectiv 22-19.

Finalul de meci a fost unul derulat cu sufletul la gură, medieşenii suferind din greu, mai ales atunci când galonatul său adversar se apropiase la o diferenţă de numai două coşuri: 66-62. În plus şi două dintre piesele de bază ale gaziştilor, Jucan şi Nicoară, părăsiseră suprafaţa de joc, fiind descalificate. Mitchell, Dumitrescu şi Zigeranovic au marcat însă împreună şapte puncte în ultimele secunde de joc şi au adus gaziştilor nu doar o victorie de prestigiu ci şi una de moral, ce i-a propulsat pe aceştia pe prima poziţie a clasamentului.

Au înscris pentru medieşeni: Mitchell (17 p.), Howell (14 p.), Zigeranovic şi Nicoară ( câte 11 p.), Jucan (9 p.), Phelps (7 p.), T. Dumitrescu (4 p.), Pavlovic şi Drăguşin (câte 2 p.). Pentru campioana en-titre au punctat: Burleson (21 p.), Szijarto (12 p.), Burlacu (11 p.), Cepulis (7 p.), Căruţaşu şi Ilic (câte 6 p.), Hargrove (5 p.), Griffth (1p.).

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav