Baschetbalistii medieseni fac furori in Liga Balcanica E-mail
Baschetbaliştii medieşeni Zece minute au fost suficiente pentru elevii pregătiţi de Bruno Soce şi Ovidiu Teleabă ca să întoarcă soarta partidei ce părea pecetluită, marţi seara, în cadrul celei de a doua etape a Ligii Balcanice Eurohold la baschet masculin. În acest fel gaziştii şi-au asigurat maxim de puncte în competiţia în care evoluează în locul braşovenilor de la CSU Cuadripol, urmând ca peste o săptămână să dispute un alt meci pe teren propriu, în compania macedonenilor de la Rabotnicki Skopje.

Primul sfert din cadrul partidei disputate marţi cu bulgarii de la Euroins Cherno More a fost unul foarte echilibrat, el încheindu-se cu victoria gaziştilor, scor 23-20. În mod surprinzător, medieşenii au început apoi să greşească, dând oaspeţilor posibilitatea de a intra în pauza mare, la adăpostul unui avantaj minim: 44 - 45. Acelaşi aspect al jocului şi în cel de-al treilea sfert şi un rezultat pe măsură: 61 – 63.

În sfertul decisiv însă, gaziştii şi-au luat în serios rolul de gazde şi de echipă aproape invincibilă (exceptând partida de la Ploieşti, cu Asesoft, pierdută recent cu scorul de 86 – 81) şi graţie unei apărări extraordinare dar şi a recuperărilor au întors soarta meciului, marcând 24 de puncte şi primind doar 5. Aşadar, scor final 85 – 68, într-o partidă în care şi-a făcut debutul şi canadianul Osvaldo Jeanty, recent înregimentat în echipa medieşeană. Pentru gazişti au punctat: Howell (24 p.), Zigeranovic (16 p.), Mitchell (15 p.), Rhymer (10 p.), Jucan (9 p.), Jeanty (5 p.), Dumitrescu şi Phelps (câte 3 p.), în timp ce, de la oaspeţi, cel mai bun marcator s-a dovedit a fi Webb (17 p.). Cu 4 puncte în clasament, medieşenii conduc grupa A din care fac parte, după ce şi în primul meci reuşiseră să-i învingă pe muntenegrenii de la Lovcen Cetinje cu scorul de 75 – 56.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav