Basescu asteptat sa se targuiasca in noua Piata Agroalimentara din Medias E-mail
Basescu asteptat la Medias Noua Piaţă Agroalimentară din Mediaş, care a costat peste trei milioane de dolari, va fi gata de “Ziua Recoltei”, mai exact la începutul lunii octombrie. Municipalitatea doreşte să facă din respectivul eveniment, unul de anvergură, la care să participe, pentru tăierea panglicii inaugurale, însuşi şeful statului, Traian Băsescu.

Viceprimarul municipiului de pe Târnava Mare, Teodor Neamţu, a declarat că “dacă nu am reuşit să-l aducem la Mediaş, pe preşedintele României, în urmă cu aproape două luni, cu ocazia Festivalului Medieval, sperăm să o putem face la inaugurarea noii Pieţe Agroalimentare”. Lucrările au început cu aproape doi ani în urmă. Noua piaţă este una la standarde europene, dispunând de două hale cu 96 şi respectiv 106 locuri destinate desfacerii produselor agricole.

În plus aceasta va dispune şi de chioşcuri cu destinaţie precisă pentru lactate, ouă, carne, precum şi de un fast-food, iar între cele două hale va fi amenajată o piaţă de flori. Pe timp de vară, în exterior, vor fi amplasate mese pentru vânzarea produselor agro-alimentare, în spaţiul de parcare. Pe strada I.C. Brătianu, acolo unde funcţionează în prezent piaţa, vor fi amenajate câteva zeci de locuri de parcare.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav