Basescu respinge din nou propunerea Johannis E-mail
Basescu respinge propunearea Johannis Preşedintele Traian Băsescu a declarat aseară că în cursul zilei de astăzi va avea discuţii cu toate partidele parlamentare, pentru a desemna o nouă propunere pentru funcţia de prim-ministru.

Băsescu a spus şi că va respinge propunerea Klaus Johannis. "Voi fi de acord cu interesul naţional şi în niciun caz cu vreo propunere în care să se afle grupurile de interese", a spus şeful statului făcând încă o dată referire la faptul că în spatele acesteoi propunerii Johannis stau Voiculescu, Hrebenciuc, Patricciu, Vanghelie şi Iliescu. "În cursul zilei de mâine (joi - n.r.) voi stabili, de comun acord cu partidele, un program de începere a consultărilor. Intenţia mea este să desemnez cât se poate de repede un nou premier pentru a propune Parlamentului un guvern care să şi treacă", a spus şeful statului.

Cabinetul propus de Lucian Croitoru a fost respins, miercuri, de Parlament. Guvernul Croitoru a primit 189 de voturi "pentru", 250 de voturi "împotrivă", iar un vot a fost anulat, a anunţat deputatul PNL Ludovic Orban. Pentru a fi învestit, Cabinetul ar fi trebuit să primească 236 de voturi favorabile.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav