Basescu vine la Festivalul Bujorului de la Gura Raului E-mail
Basescu vine la festivalul Bujorului Preşedintele Traian Băsescu va participa, duminică, la cea de-a şasea ediţie a Festivalului Bujorului, de la Gura Râului. Iniţial, cel care confirmase prezenţa era premierul Emil Boc. Acesta programase şi o vizită pe centura ocolitoare a Sibiului. La câteva minute după anunţul făcut de preşedintele organizaţiei PD-L Sibiu, Ion Ariton, acesta a fost sunat de premier, care a contramandat vizita şi a anunţat că în locul său va veni preşedintele. Băsescu va ajunge în jurul orei 11, la timp să vadă flăcăii satului care, îmbrăcaţi în costume tradiţionale, vor întâmpina, pe cai, oaspeţii. Traian Băsescu nu a mai fost în Sibiu din 2007, anul Capitalei Culturale, deşi între timp a primit şi titlul de cetăţean de onoare al oraşului. Festivitatea de decernare nu a mai avut loc, semn că relaţiile cu municpalitatea sibiană s-au răcit considerabil în ultimii ani.

E posibil, au declarat reprezentanţii PD-L, ca premierul Boc să vină la Sibiu în cursul săptămânii viitoare, însoţit de ministrul transporturilor, Radu Berceanu.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav