Batalie in Cupa Luceafarul E-mail
batalie cupa luceafarul A doua etapă a Campionatului de fotbal pe teren redus a avut loc, în acest weekend, la Complexul Sportiv Luceafărul. Lupta a fost inegală, dovadă fiind scorurile înregistrate la finalul partidelor, dar îndârjită. Cinci echipele se află în vârful clasamentului la egalitate de puncte, însă sunt situate pe locuri diferite în funcţie de golaveraj. Helenis, Univers 2000, Ambient, Rookies şi Boema au acumulat maximul de şase puncte, având astfel două victorii la activ.

Rezultatele etapei a II-a:

Danconstruct- X Team 2-7

Zile şi nopţi-Magnolia amânat

Ştiinţa CV-Rezervele 1-6

All Stars-Helenis 2-10

Ambient-Ursus 6-1

Adidas Team-Ugur Service 0-8

Rookies-Bavaria Play OFF 3-2

Portocala Mecanică-Lupii 0-3

Magic-Univers 2000 7-11

OMV Team-Prima 4-11

Fc Zimbrii-Steaua Bradu 9-2

Vulturii-Boromir amânat

Etapa a III-a:

Fc Zimbrii-Vulturii sâmbătă 16.00

X-Team-Rezervele sâmbătă 17.00

Ştiinţa CV-Ursus sâmbătă 18.00

Zile şi Nopţi-Helenis sâmbătă 19.00

Ambient-Bavaria Play Off sâmbătă 20.00

All Stars-Ugur Service sâmbătă 21.00

DanConstruct-Magnolia duminică 16.00

Adidas Team -Lupii duminică 17.00

Rookies-Univers 2000 duminică 18.00

Magic-Prima duminică 19.00

Tunarii-Bradu duminică 20.00

OMV Team-Boromir duminică 21.00

Portocala Mecanică-Boema vineri 18.00

Rezultatele meciurilor şi noutăţile din Campionat pot fi urmărite pe www.luceafarulsibiu.ro sau direct la Complexul Sportiv Luceafărul.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav