Bazinul Olimpia salvat de la inchidere E-mail
bazinul olimpia Bazinul de înot Olimpia a fost la un pas de a fi închis din nou după ce reprezentanţii Clubului Sportiv Municipal (CSM) au anunţat, la jumătatea acestei luni, că nu au fondurile necesare pentru repararea unei treimi din suprafaţa acoperişului. În cele din urmă, reprezentanţii CSM au anunţat că vor primi bani pentru reparaţii, iar lucrările vor începe, cel mai probabil, la jumătatea lunii iunie.

Directoul Clubului Sportiv Municipal, Vorel Cintean, în administrarea căruia se află bazinul de inot, anunţa, la jumătatea acestei luni, că bazinul de înot Olimpia riscă să fie închis, începând cu luna mai, dacă nu vor primi în timp util fondurile necesare pentru repararea unei porţiuni din acoperişul clădirii. Potrivit acestuia, acoperişul este descoperit în proporţie de 30 la sută, iar închiderea bazinului ar fi fost soluţia indicată pentru evitarea unor tragedii.

“La bazinul Olimpia am acoperit întreaga suprafaţă din interior cu gresie, dar situaţia acestui bazin este încă foarte precară şi cred că, începând de luna viitoare (n.r. luna mai), acest bazin, dacă nu ni se acordă fonduri pentru reparaţia acoperişului, care, în proporţie de 30 la sută este descoperit, îl vom închide, având în vedere gravitatea accidentelor care s-ar putea întâmpla”, a declarat Viorel Cintean la jumătatea lunii aprilie, la prezentarea raportului instituţiei pentru anul 2009.

Tot atunci, directorul CSM spunea că printre obiectivele clubului, pentru 2010, se numără şi obţinerea de fonduri pentru repararea acoperişului.

Bani de la minister

Între timp, Viorel Cintean a anunţat că ministerul va aloca fonduri pentru reparaţiile necesare, iar bazinul nu va mai fi închis. “Am reuşit să obţinem fondurile necesare pentru realizarea lucrărilor. Valoarea acestora ajunge la aproximativ 600.000 lei”, a declarat directorul CSM.

Lucrările vor începe la jumătatea lunii iunie, aproximează reprezentanţii clubului, iar fondurile vor fi oferite de Autoritatea Naţională pentru Tineret şi Sport, din cadrul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului (MECTS).

Potrivit acestuia, bugetul alocat instituţiei pentru 2010 este de aproximativ 3,6 miliarde lei.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav