Biciclisti din Sibiu uniti~va E-mail
Biciclistii din Sibiu Pentru prima dată, la Sibiu va avea loc, la sfârşitul săptămânii viitoare, Masa Critică (Critical Mass) -un fel de marş al bicicliştilor, care are loc în peste 500 de oraşe din lume. Este, de fapt, o plimbare în masă cu bicicletele, fără nici un leader şi fără să fie vreun protest la mijloc.

Prima Masă Critică din Sibiu va avea loc vineri, 31 iulie. Întâlnirea este în Piața Mică, de la ora 18:30. Participanţii vor sta la povești, îşi vor admira biciletele, iar la ora 19 la plimbare, pe traseul Piaţa Mică (ora 18:30) - str. Gh. Lazăr - Bdul. Corneliu Coposu - Bdul. V. Milea - str. Rahovei - Bdul. M. Viteazu - Calea Dumbrăvii – str. Argeșului - str. Avrig - Bdul. Victoriei – str. A. Șaguna – str. Mitropoliei – Piaţa Mare – Piaţa Mică. Masa Critică este înțeleasă, de obicei, ca un efort de a promova mijloacele alternative de transport și un mod de a-i face pe ceilalți participanți la trafic să fie conștienți că există şi biciclişti. “Noi nu blocăm traficul, noi facem parte din trafic, de aceea rugăm toți participanții la Masa Critică să circule în coloană, pe prima bandă de mers (în nici un caz pe trotuar) și să respecte toate regulile de circulație”, transmit organizatorii.

Masa critică are loc de obicei în ultima zi de vineri a fiecărei luni, iar în România are loc în Bucureşti, Braşov, Iaşi, Oradea, Ploieşti, Târgu Mureş, Timişoara şi Cluj Napoca.

Cei interesaţi pot accesa şi grupul de discuții pe internet, la adresa www.groups.yahoo.com/group/masa_critica_SB

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav