Bilantul pensiunilor din Marginime da cu plus E-mail
bilantul pensiunilor Pensiunile din Mărginimea Sibiului au fost şi în acest an pline de turişti care au ales să-şi petreacă sărbătorile în stil tradiţional. Frumuseţea peisajelor din zonă a fost dublată de petrecerea autentic românească a sărbătorilor de iarnă.

Oferta a fost una cât se poate de variată, iar proprietarii de pensiuni au încercat să-şi atragă clienţii cu bucate alese, colindători şi plimbări cu sania. Deşi an de criză cererile au fost peste aşteptări. „De Crăciun pensiunile din împrejurimilor Sibiului au fost ocupate în proporţie de 50%, iar de Revelion 100% şi cu cerere de încă atâta, nu am avut locuri suficiente pentru câte cereri au fost.

Este mai mult decât ne-am aşteptat, însă vorbesc aici doar de pensiunile membre ANTREC, nu vorbesc în numele tuturor proprietarilor de pensiuni“, a precizat Dorin Beu, preşedintele Asociaţiei Naţionale de Turism Rural, Ecologic şi Cultural, filiala Sibiu.Mărginimea deţine supremaţia. Fie că au ales să-şi petreacă timpul la săniuş sau în curtea pensiunilor, turiştii au avut cu ce să-şi ocupe timpul. „Am avut masă tradiţională, iar în curte au avut la dispoziţie grătarul, o filigorie, un teren de fotbal sau o masă de tenis. Pentru cei care au ales să meargă pe pârtie le-am pus la dispoziţie sănii“, declară proprietara unei pensiuni din Gura Râului.

Statisticile arătă că nici restaurantele nu au fost ocolite de turişti sau chiar de sibienii care au ales să-şi petreacă Revelionul într-un cadru mai special. Restaurantele din Mărginime au fost ocupate în proporţie de 100% pe durata sărbătorilor, însă nu aceeaşi soartă au avut-o cele aflate în municipiul Sibiu, unde gradul de ocupare nu a fost la fel de mare.

Sursa: infosib
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav