Birouri 2010 se poarta chiriile zero E-mail
birouri 2010 Pentru a nu îşi pierde clienţii fideli şi buni platnici, câţiva proprietari de spaţii de birouri din Sibiu au ales să le ofere acestora un an bonus, 2010, în care nu le percep niciun fel de chirie.

Gestul proprietarilor, făcut unor firme de producţie software şi către o societate de asigurări, vin în condiţiile în care numărul spaţiilor de birouri şi cele comerciale disponibile pe piaţa imobiliară din Sibiu a crescut simţitor în ultimii doi ani, iar chiriaşii au de unde să aleagă. Potrivit preşedintelui filialei Sibiu a Uniunii Naţionale a Agenţiilor Imobiliare, Bogdan Gicu, scăderea chiriei şi, în unele situaţii, chiar anularea ei, pe o perioadă limitată de timp, reprezintă un gest des întâlnit în aceste momente ale panoramei imobiliare din Sibiu.

"În ultimul timp au apărut în Sibiu mulţi proprietari de spaţii de birouri şi, în condiţiile economice actuale are loc un fenomen important pe piaţa birourilor, de care trebuie să ţinem seama: unii proprietari decid să ofere chirie gratis pentru a nu îşi pierde clienţii. Vorbim de proprietarii unor clădiri în care activează firme serioase, care nu au avut probleme cu plata în anii trecuţi", spune Bogdan Gicu.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav