Blue Air zboara de la Sibiu E-mail
blue air de la sibiu Reprezentanţii Blue Air au anunţat că începând din acest an vor opera curse externe de tip low cost de pe aeroportul din Sibiu. Directorul general al Blue Air România, Adrian Ionaşcu a explicat de ce a fost ales oraşul de pe Cibin. „Sibiu este o zonă care a reacţionat foarte bine la transportul aerian în trecut, precum şi un important punct de atracţie pentru turiştii străini.

Dorim să oferim pasagerilor atât conexiuni interne, cât şi zboruri externe cu plecare din Sibiu“. Cifra de afaceri a companiei Blue Air, înregistrată anul trecut a fost de aproximativ 140 milioane lei, iar propunerea pentru anul 2010 este de 200-220 milioane lei. În acelaşi timp, operatorul aerian doreşte să-şi dezvolte poziţia şi pe pieţele externe şi să deschidă, în acest an, mai multe baze de operare în străinătate. Anul trecut, Blue Air, a deschis o bază la Larnaca, în Cipru, de unde efectuează curse regulate la Milano, Varşovia, Bucureşti şi Salonic.

Anul acesta se aşteaptă ca aproape cinci miliane de români să zboare cu operatorii low cost. Principalele companii de profil din ţara noastră sunt Blue Air, Wizz Air şi Germanwings. Potrivit directorului general al companiei, obiectivul Blue Air în plin an de criză este păstrarea cotei de piaţă pe segmentul low cost, care a ajuns la 42-44%. Aeronavele Blue Air au avut anul trecut un grad de ocupare de circa 75%, iar pentru anul în curs compania estimează o rată medie de circa 85%.

Sursa: infosib
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav