Boc vine la Sibiu E-mail
boc la sibiu Premierul Emil Boc şi-a anunţat vizita în Sibiu în programul oficial dat publicităţii în cursul zilei de marţi.

Boc va vizita de la ora 11.30 societatea Retrasib, iar de la ora 13.00 va susţine o conferinţă de presă la Prefectura Sibiu. S.C.Retrasib S.A. Sibiu este o societate specializată în confecţii de echipamente specifice activităţii de transport şi distribuţie a energiei electrice. Societatea a fost înfiinţată anul 1895 cu capital elveţian - şi se numea HEV - (Hermannstadter Electrizitat Werk- Uzina Electrică Sibiu ), şi avea ca activitate principală producerea energiei electrice, iar în anul 1924 se înfiinţează o societate anonimă ( Societatea de electricitate Transilvania), care se ocupa în principal cu transportul şi distribuţia energiei electrice în tot sudul Ardealului.

În anul 1948, este naţionalizată, iar din aprilie 1993, societatea se desprinde de Renel, constituindu-se în societate comercială cu capital integral de stat, cu denumirea SC Retrasib SA Sibiu. Din anul 1999 Retrasib este o firmă cu capital integral privat.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav