Brukenthal a devenit brand local E-mail
 Brukenthal” este, oficial, marcă înregistrată a Muzeului Naţional Brukenthal (MNB), pentru viitorii 10 ani.

Potrivit directorului MNB Sibiu, Sabin Luca, marca Brukenthal a fost înregistrată la OSIM în cursul acestei luni, cedând muzeului dreptul oficial de folosire a denumirii Muzeului Naţional Brukenthal pentru orice produs promovat în viitor.

„Ne aflăm, pentru zece ani, în posesia mărcii înregistrate Muzeul National Brukenthal. Am avut dreptul să folosim marca încă de acum nouă luni, dar a durat mai mult interogarea altor persoane care ar putea să o folosească.

E un termen legal de şase luni. Marca nu mai este folosită de altcineva şi, în consecinţă, s-a eliberat acest act de înregistrare a mărcii care ne dă dreptul, timp de 10 ani, să o folosim. Urmează prelungirea termenului în funcţie de cerinţa noastră”, a explicat Sabin Luca.

Până în prezent, reprezentanţii muzeului au lansat ciocolata Brukenthal, mai multe titluri editoriale şi suveniruri. Sabin Luca vorbeşte şi despre posibilitatea lansării, la începutul lunii decembrie, a unei mărci de vin „Brukenthal”.

„Baronul a lăsat o moştenire care poate suporta un brand şi atunci atragem lumea spre muzeu şi spre Sibiu. Îmi doresc să fim unul dintre factorii care coagulează în jur turişti”, a mai spus Sabin Luca.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav