Bugetul Sibiului mai mic decat in 2009 E-mail
Bugetul mai mic Bugetul Sibiului va fi mai mic în 2010 decât în anul precedent, din cauza crizei economice fără precedent.

La finele anului 2008, pe baza previziunilor economice optimiste, municipalitatea a prevăzut un buget prea mare. Ulterior, administraţia locală a fost nevoită să facă rectificări bugetare în minus. 2010 va avea, astfel, un buget realist, mai mic decât cel prevăzut pentru anul precedent. „În ansamblu, bugetul va fi mai mic pentru că în 2009 am avut unul optimist. Guvernul ne-a arătat însă că poate fi şi mai rău. Deocamdată nu putem spune cu cât va fi mai mic bugetul pe anul viitor”, spune Johannis. Potrivit primarului, bugetul Sibiului nu va fi afectat, în prima fază, de lipsa unui buget naţional.

„De această dată nu ne afectează bugetul central. Potrivit legii, putem cheltui 1/12 din bugetul pe anul trecut, ceea ce ne convine. Avem în continuare investiţii”, mai spune Johannis. Victimă crizei economice a căzut şi proiectul ştrandului de la marginea Sibiului, din pădurea Dumbrava. Lucrările la ştrand nu vor începe cu siguranţă anul viitor. „Se lucrează în continuare la PUZ. În ciuda celor spuse şi scrise, acolo nu se va tăia pădurea, ştrandul va fi construit în poiană. Dar aceasta nu este o investiţie de făcut într-un an de criză”, mai spune Johannis.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav