Bursa locurilor de munca pentru absolventi E-mail
bursa locurilor de munca Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Sibiu (AJOFMS) organizează vineri, 25 septembrie, „Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi”, la Sibiu şi Mediaş.

Până în prezent, 18 agenţi economici din judeţ, din cei peste 100 care au primit invitaţia de a participa la bursă, au răspuns invitaţiei şi pun la dispoziţia tinerilor absolvenţi 109 locuri de muncă, în Sibiu şi Mediaş. Potrivit reprezentanţilor AJOFMS, cele mai multe locuri de muncă sunt pentru persoanele fără studii superioare şi se adresează meseriilor/calificărilor următoare: confecţioner asamblor, agent de asigurare, şofer, lucrător comercial, bucătar, ospătar, strungar, asistent medical. Oferta fiind completată de alte şase posturi pentru persoane cu studii superioare, pentru manager şi inginer mecanic.

La bursa dedicată absolvenţilor organizată anul trecut şi-au găsit un loc de muncă 107 persoane în diverse meserii, 84 dintre acestea având studii superioare şi 23 persoane fără studii superioare.

În evidenţele agenţiei judeţene figurează peste 1000 de absolvenţi, cei mai mulţi dintre ei neindemnizaţi.

„Această măsură activă pentru combaterea şi prevenirea şomajului se adresează, în special, absolvenţilor de orice formă de învăţământ, dar este deschisă tuturor celor care nu au un loc de muncă și doresc să se angajeze. Prin absolvent al unei instituţii de învăţământ se înţelege persoana care a obţinut o diplomă sau un certificat de studii, în condiţiile legii, în una din instituţiile de învăţământ gimnazial, profesional, special, liceal, postliceal sau superior, de stat sau particular, autorizat sau acreditat în condiţiile legii”, spun reprezentanţii instituţiei sibiene.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav