Cainii din Sibiu au luat toate medaliile de aur E-mail
Cainii din sibiu au luat aur 34 de câini poliţişti din ţară şi din străinătate s-au întrecut, în această săptămână, la a şasea ediţie a Campionatului Naţional de Dresaj, la Centrul Chinologic din Sibiu. În ultima zi, căţeii au făcut, pentru publicul prezent, şi câteva demonstraţii - au descoperit droguri ascunse, au fugărit şi imobilizat infractori, au împrăştiat o mulţime furioasă care protesta şi cerea demisia nu se ştie cui, au indicat explozibili într-o maşină şi au executat şi câteva trucuri amuzante, pentru bucuria celor mici.

La competiţie au participat 17 echipaje din ţară, dintre care şase din Sibiu, şi alte 17 din Bulgaria, Albania, Croaţia, Slovacia şi Serbia. La fiecare dintre cele trei categorii de concurs, detectare explozivi, detectare stupefiante şi proba de urmă, atac şi apărare, naţionale şi internaţionale, locul I a fost ocupat de echipaje de la Centrul Chinologic Sibiu. În final, Sibiul a câştigat şase medalii de aur, patru de argint şi una de bronz.

“Suntem la finalul celei de-a şasea ediţii a Campionatului Naţional de Dresaj a Câinilor de Serviciu. Activitatea a fost un succes, au participat atât echipe din ţară, cât şi din patru ţări învecinate. Am avut prilej de a disemina experienţe pozitive şi de a ne măsura, atât cu noi înşine, cât şi cu cei din aceeaşi breaslă din alte ţări. Rezultatele participanţilor români sunt foarte bune, şi străinii au evoluat foarte bine şi sperăm ca şi noi să fim oaspeţi la campionatele pe care le vor organiza. Scopul campionatului este de a uniformiza activitatea cu câinii de serviciu în interesul cetăţenilor, pe de altă parte să ne evaluăm nu numai cu noi înşine, ci şi cu alţii, dar şi de a cunoaşte capacităţile de acţiune a ţărilor vecine, astfel ca, în situaţii de calamităţi să putem beneficia şi de ajutorul lor”, a declarat directorului centrului, comisar şef de poliţie Crişan Mucenic Lăzureanu.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav