Calificarea se decide la Sibiu E-mail
meciul de calificare ELBA Timişoara – CSU Atlassib 74–78

"StudenţiI" sibieni au câştigat meciul 4 la o diferenţă de două coşuri. În urma acestui rezultat, calificarea în semifinale se va decide la Sibiu, sâmbătă seara.

La capătul unui meci extrem de disputat, baschetbaliştii sibieni au reuşit să egaleze la 2 situaţia în sfertul de finală cu ELBA Timişoara. Jucătorii lui Mircea şi Cătălin Vulc s-au impus aseară, în Banat, cu 78-74.

CSU Atlassib a început mai bine meciul, câştigând primul sfert cu 19-14. Până la pauza mare, timişorenii au întors scorul după 28-22 în sfertul 2. La jumătatea întâlnirii, ELBA avea avantaj minim, de un singur punct (42-41). Bănăţenii s-au depsrins în sfertul 3 (22-15). Jocul curgea spre o nouă victorie a Timişoarei, care ar fi făcut astfel pasul spre semifinale. "Studenţii" noştri au reuşit un final de meci excelent. În ultimele două minute, de la scorul de 72-69 pentru gazde, Roberson a marcat alte 5 puncte, apoi Miskovic şi Brown au înscris de la linia de "libere", CSU impunându-se la o diferenţă de două coşuri. Meciul 5, cel decisiv, are loc sâmbătă, la Sibiu.

Pentru CSU Atlassib au marcat Roberson 19, Miskovic 16, Smith 12, Johnson 12, Brown 8, Haiduc 8 şi Ban 3.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav