Campionat european de Go pentru Juniori E-mail
campionat de go Casa Armatei de la Sibiu va găzdui, în perioada 4-7 martie, cea de a XV-a ediţie a Campionatului European de Go pentru Juniori. Competiţia este organizată de Federaţia Română de Go.

Concursul se adresează tinerilor cu vârsta până în 18 ani. Participanţii vor fi împărţiţi în trei categorii: sub 12 ani, sub 16 ani şi sub 18 ani. Fiecare categorie de vârstă va desemna un campion european, iar doi jucători de la categoria sub 12 ani şi patru jucători de la categoria sub 16 ani, se vor califica la ediţia de anul acesta a Campionatului Mondial de Go pentru Juniori.

Până în prezent au fost înscrişi 186 de jucători din România, Ucraina, Rusia, Germania, Ungaria, Olanda, Polonia, Bulgaria, Cehia, Franţa, Slovacia şi Marea Britanie. Fiecare ţară participantă poate avea un singur reprezentat la Campionatele Mondiale.

Deschiderea campionatului va avea loc joi, 4 martie, de la ora 19, la Casa Armatei. Vor participa reprezentanţi ai federaţiei. În plus, organizatorii au pregătit un concert tradiţional japonez şi momente de muzică şi dans cu Junii Sibiului.

La ediţia din acest an va fi prezent Saijo Masataka - Sensei 9 dan, un specialist în domeniu, cunoscut în toată Europa. Printre invitaţi se numără şi Cătălin Ţăranu - 5 dan pro, discipol al lui Saijo şi preşedintele Federaţiei Române de Go şi Csaba Mero (6 dan), câştigătorul primei ediţii a Campionatului European de Go pentru Juniori, în 1996, la Băile Felix.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav