Campioni la crap E-mail
Campioni la crap Crap de 8,3 kg

Echipa care a ocupat locul 1, formata din Sandu Podaru si Ciprian Lepadatu, ocupantii standului cu numarul 2, a reusit o captura totala de 122,5 kg. Pe treapta secunda a podiumului s-au clasat Vali Dumitru si Gabriel Stanciu, din standul 9, care au prins 98,15 kilograme de peste. „Bronzul" de la Sacel a fost adjudecat de perechea de la standul 6, formata din Dan Mitranescu si Vasile Ivan, cu 76,2 kg. Un duel destul de interesant a fost si intre echipele clasate pe locurile 4 si 5, Marian Constantin - Dan Marinita si George Alexandru - Petre Iulian, care au fost despartiti de numai 400 de grame, acumuland 70,9 kg, respectiv 70,5 kg de peste. Cel mai mare exemplar, un crap de 8,3 kg, a intrat in undita lui Doru Mailat. Insa acesta s-a clasat, impreuna cu coechipierul sau Ciprian Floroiu, abia pe pozitia a saptea.

Performanta la Sacel

Campionii de la Sacel vor participa la Campionatul Mondial de pescuit la crap din Franta. Decizia de a organiza intrecerea la Sacel a venit in urma unor sedinte a cluburilor organizatoare. Scopul a fost descoperirea unor noi locuri de pescuit. Proprietarul iazurilor de la Sacel, Mihai Dalacu, spune ca s-a hotarat cautarea de balti noi, in care pescarii sa aiba sanse egale. "Sacelul, care este la inceput de drum, a realizat totusi performante demne de mentionat. In cele cinci manse de calificare, a realizat, dupa Tancabesti, media cea mai buna de pescari. Acest concurs este, pentru noi, cel mai important organizat la Amenajarea Piscicola Sacel", spune Mihai Dalacu. "Urmatoarea competitie pe care o organizam se va desfasura la inceputul lunii octombrie, mai exact in primele patru zile ale lunii, cu ajutorul clubului pescarilor Crap Forever din Bucuresti", anunta Mihai Dalacu.

Sursa: Monitorul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav