Capitala bunelor maniere lansata in direct la Antena 1 Sibiu E-mail
capitala bunelor maniere Cel mai mare proiect de presă din Sibiu a fost lansat, duminică, la Antena 1 Sibiu. Campania Sibiu - Capitala Bunelor Maniere, organizată de Tribuna, Antena 1 Sibiu, Primăria Municipiului Sibiu şi Radio ZU, îşi propune să readucă în prim-planul vieţii sibienilor respectul. Pornind de la principiul potrivit căruia respectul ne defineşte pe toţi, campania urmăreşte punerea în valoare a principiilor respectului faţă de semeni, de la modul în care ne vorbeşte funcţionara de la ghişeu, vânzătoarea de la magazin şi până la comportamentul taximetristului.

La evenimentul de lansare au participat primarul Klaus Iohannis, reprezentanţii instituţiilor de presă iniţiatoare, Claudiu Gavrea - director general Antena 1 Sibiu şi Radio ZU, Florin Staicu – director editorial Tribuna, reprezentanţi ai partenerilor principali, actorii din spoturile publicitare, care dau viaţă campaniei, alături de Andy Ghişoiu, autorul conceptului de imagine al campaniei.

Sibiu - Capitala Bunelor Maniere se va desfăşura pe parcursul anului 2010. Campania se adresează atât sibienilor de rând, cat şi companiilor private şi institutiilor. Companiile şi instituţiile care vor dori să facă parte din campanie vor primi materiale promoţionale cu inscripţia AICI SE DĂ BUNĂ ZIUA ŞI SE SPUNE MULŢUMESC, care vor trebui afişate la loc vizibil. Iniţiatorii campaniei îşi propun şi organizarea a numeroase evenimente care vor avea în prim-plan bunele maniere. Antena 1 Sibiu va difuza emisiuni speciale, iar cotidianul Tribuna va dedica minim două pagini pe săptămână campaniei. Partenerii principali ai acţiunii sunt: VODAFONE, UNIMAT, RAIFFEISEN BANK, SMAILO - SISTEME DE NAVIGAŢIE, SHOPPING CITY SIBIU.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav