Caravana RBS cu diamante vine la Sibiu E-mail
Caravana RBS la Sibiu RBS va explica sibienilor de ce e important să investească în diamante.

Royal Preferred Banking (RPB), divizia de private banking a RBS România, urmează să organizeze luna aceasta la Sibiu o prezentare susţinută de Oana Ceciu, singurul specialist în pietre preţioase din România certificat International Gemological Institute din Belgia.

Un eveniment similar a avul loc zilele trecute la Cluj-Napoca. Caravana cu diamante va mai ajunge luna acesta în Bucureşti, Braşov, Arad, Constanţa şi Timişoara.

“Este important pentru noi, ca divizie de private banking, să vedem dincolo de aspectele financiare şi să explorăm toate dimensiunile stilului de viaţă al clienţilor noştri”, a declarat Marijana Vasilescu, head of affluent banking la RBS România, citată de Ziua de Cluj.

EPB, divizia de private banking a RBS România, oferă servicii precum bancherul personal, acces non-stop la operaţiuni bancare prin telefon, acces în lounge-urile RPB din Bucureşti şi Constanţa, invitaţii la evenimente financiare şi mondene.

RBS România îşi desfăşoară activitatea în Cluj-Napoca, Arad, Bucureşti, Braşov, Bacău, Constanţa, Craiova, Galaţi, Iaşi, Oradea, Piteşti, Ploieşti, Sibiu, Târgu-Mureş, Timişoara.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav