Castiga o invitatie la concertul Directia 5 E-mail
Centura Sibiului, distrusa de anonimi Concert pentru toti indrăgostitii, miercuri, 16 februarie, in Vintage Pub. Directia 5 porneste intr-un turneu de promovare a noului album, "Clasic". Primul concert din cadrul turneului va avea loc la Sala Palatului, chiar de Ziua indrăgostiților, ca de acolo, trupa să vină direct la Sibiu pentru un recital de două ore in Vintage Pub.

Albumul este considerat a fi unul dintre cele mai romantice din discografia trupei. De altfel, chiar și membrii formației spuneau despre primul single extras de pe album, „Îți mulțumesc”, că este cântecul cu cele mai romantice versuri din întreaga lor activitate. Ca un cadou pentru sibienii îndrăgostiți, Direcția 5 pregătește un spectacol de zile mari pe scena din Vintage Pub. Prețul unui bilet costă 40 de lei iar biletele se pot cumpăra în avans la barul Supporter Sports Pub & Grill , pe bulevardul Victoriei, în Vintage Pub, pe strada Zaharia Boiu, în fiecare seară după ora 18 sau la intrare, înaintea concertului. Concertul începe la ora 21.

Turnul Sfatului te premiază cu două invitații la concert. Lasă un comentariu la acest articol și trimite un email pe Aceasta adresa e-mail este protejata impotriva spamului, JavaScript trebuie activat pentru a putea vizualiza pagina. în care să precizezi numărul comentariului tău. În joc sunt puse două invitații de câte o persoană. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți. Cei doi câștigători vor fi contactați prin email miercuri, 16 februarie, după tragerea la sorți.


Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav