Cateii politisti se intrec in cumintenie E-mail
competitie caini politisti Pentru a şasea oară, cei mai deştepţi poliţiştii patrupezi vor veni la Sibiu, să se întreacă în cuminţenie şi exerciţii, la Campionatului Naţional de Dresaj al Câinilor de Serviciu. Acesta va avea loc între 6 şi 8 octombrie, la Centrul Chinologic.

Vor participa echipe din structurile Ministerului Administraţiei şi Internelor, Inspectoratul General al Poliţiei Române, Poliţia Română de Frontieră, Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, Direcţia Generală a Poliţiei Municipiului Bucureşti şi Centrul Chinologic Sibiu. De asemenea, au fost invitaţi să participe reprezentanţi ai structurilor ministerelor de interne din Bulgaria, Albania, Croaţia, Slovacia şi Serbia. Sibienii vor avea posibilitatea să urmărească căţeii poliţişti doar în ultima zi, joi, între orele 8.30 – 14.30.

După festivitatea de premiere a participanţilor, va avea loc ceremonia de înălţare a drapelului purtând însemnul heraldic al Centrului Chinologic Sibiu, prilej cu care va fi oficiată o slujbă religioasă de către preotul militar al Garnizoanei Sibiu.

Competiţia este organizată de către personalul de specialitate al Centrului Chinologic Sibiu.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav