Ce facem de marti pana joi E-mail
de marti pana joi Marţi pentru cei mici

Agenda zilei de marţi, 9 februarie, e generoasă numai cu cei mici. De la ora 9 dimineaţa, la Teatrul Gong, copiii sunt aşteptaţi la piesa „Puiul de lebădă”, în regia Monicăi Baldea. Spectacolul este o adaptare după povestea scrisă de autorul de literatură pentru copii Hans Christian Andersen, care are drept erou un boboc de lebădă, clocit decăatre o raţă. De la ora 10.15, vine rândul „Prinţului fericit”, în regia lui Lilly Krauss – Kalmar. Piesa este o poveste emoţionantă despre prietenie, generozitate şi dragoste. De la ora 19, copiii vor putea urmări „Renul soare”, în regia lui Ombline de Benque. Inspirat dintr-un basm popular siberian, spectacolul prezintă aventurile unui băieţel în căutarea soarelui, pe un tărâm magic unde animalele vorbesc.

Miercuri e balet

Cei care nu au reuşit să ajungă la Gong, marţi, să vadă piesa „Prinţul fericit”, pot veni miercuri, 10 februarie, de la ora 11. De la ora 17, la Biblioteca Astra, va avea loc lansarea lucrării „Monografia şcolilor din Sălişte” de prof. Maria Hanzu. Lucrarea de peste 600 de pagini este un document nepretuit. „Informată, serioasă, bine scrisă, măsurată în aprecieri, lucrarea ne îmbogăţeşte cunoştintele despre un trecut tot mai inaccesibil şi tot mai ignorat de către generaţiile actuale”, spune criticul Nicolae Manolescu.

Teatrul de Balet Sibiu va relua spectacolul “Spărgătorul de Nuci”, miercuri, la Casa de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 19. Biletele se găsesc la Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, iar în seara spectacolului se vor găsi la Casa de Cultură a Sindicatelor. Preţul unui bilet este de 10 lei pentru adulţi şi 5 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari.

Joi cu teatru şi concert

De la 10, o nouă reprezentaţie a „Prinţului fericit” va avea loc la Teatrul Gong. Tot copiii sunt invitaţii de seamă şi ai Bibliotecii Astra, unde între orele 10-16, în foaierul Corpului B, va avea loc cea de a treia ediţie a Carnavalului poveştilor.

Adulţii sunt aşteptaţi de la ora 18, la Academia Evanghelică Transilvania, la un recital bilingv româno – german. Este vorba de „Turnul care respiră”, interpretat de Cătălin Neghină şi Enikö Blenessy.

De la ora 19, la Teatrul Naţional Radu Stanca, se va juca „Plastilină”, de Vasili Sigariev. Regia este semnată de Vlad Massaci, iar scenografia de Andu Dumitrescu.

Tot de la ora 19, Filarmoncia de Stat Sibiu vă propune, ca în fiecare joi la sala Thalia, un concert simfonic. Dirijor este Theo Wolters, Olanda, iar soliştii sunt Icon Art Ensemble şi Bogdan Sărăţean. Din program fac parte I.Stravinsky – „Povestea soldatului” (Suita pentru şapte instrumentişti şi un povestitor, M.Ravel – Suita pentru orchestra „Mama mea gâsca” şi J.Massenet – Suita nr.7 pentru orchestra „Scene alsaciene”.

Sursa: Rondul de Sibiu
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav