Cele mai bune spectacole intr-o noua sectiune a Festivalului de Teatru E-mail
cele mai bune spectacole Ediţia din acest an a Festivalului Internaţional de Teatru va cuprinde o secţiune nouă, intitulată "Patrimoniu", în care vor fi prezentate cele mai bune şi mai solicitate spectacole ale Teatrului Naţional "Radu Stanca" din Sibiu, printre care "Faust" şi "Electra".

Directorul Teatrului Naţional "Radu Stanca", Constantin Chiriac, principalul organizator al Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (FITS), a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că ediţia din acest an va cuprinde o secţiune intitulată "Patrimoniu", relatează Mediafax.

"Sunt mai multe spectacole care s-au dovedit de-a lungul timpului nu numai foarte bune aducătoare de imagine, dar şi foarte bine vândute. Am încercat să fac o combinaţie de date între spectacolele care sunt cele mai solicitate în turnee externe şi cele care sunt cele mai socilitate de publicul special din timpul festivalului", a spus Chiriac.

Potrivit acestuia, printre spectacolele care se vor juca în această secţiune se numără "Faust" şi "Metamorfoze", în regia lui Silviu Purcărete, "Electra", de Mihai MănIuţiu, şi "Un tramvai numit Popescu", în regia lui Gavril Pinte.

"Va fi doar câte o reprezentaţie pentru că sunt actorii teatrului care vor juca foarte mult, pe lângă premierele pe care le vom avea special în festival. Am vrut însă ca publicul festivalului să poată vedea unele dintre cele mai socilitate spectacole ale noastre", a afirmat Constantin Chiriac.

Festivalul Internaţional de Teatru 2010 se va desfăşura la Sibiu, în perioada 28 mai - 6 iunie, sub genericul "Întrebări". Festivalul propune un program care aduce la Sibiu participanţi din 70 de ţări şi prezintă 350 de evenimente care se desfăşoară în 66 de spaţii de joc, aşteptând zilnic 35.000 de spectatori.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav