Cele mai mari viteze pe internet: la Sibiu si Agnita E-mail
Cele mai mari viteze pe internet
La nivelul judeţului Sibiu, cele mai bune viteze de navigare pe internet sunt oferite în municipiul reședință de județ și la Agnita, rezultă din statisticile speedtest

speedtest.net, un site care măsoară vitezele de navigare pe internet în lumea întreagă (peste 20 de milioane de teste în fiecare lună).
Faptul că România are una din cele mai bune conexiuni la internet a devenit un fapt binecunoscut, confirmat și de speedtest.net.
Potrivit acestei surse, supremația ”internautică” în județ este înregistrată la Sibiu, unde vitezele de download oferite de providerii de internet sunt și de peste 40 de Mbps. Cei mai mulți provideri oferă viteze ce se învârt în jurul a 30 de Mbps, mai arată statisticile întocmite de speedtest,net.

La Avrig, viteza maximă ce poate fi atinsă la download pe internet este de aproape 21 de Mb pe secundă, în timp ce Romtelecom furnizează internet cu o viteză de puțin peste 7 Mbps.
La Agnita, providerii de internet oferă viteze de peste 30 de Mbps, dar cele mai multe teste indică o viteză de aproximativ patru Mbps. Vitezele de copiere a informațiilor de pe internet sunt mai mici la Cisnădie, unde cele mai bune viteze de download se învârt în jurul a 17 Mbps. Cele mai mici viteze din orașul aflat în apropierea Sibiu sunt oferite de Orange - sub 0,5 Mbps. Viteze de aproape 20 de Mbps sunt măsurate de cei de la speedtest.net și la Copșa Mică, în timp ce în Mărginime, la Săliște vitezele măsurate sunt de cel mult 6,14 Mbps.

Cu toate aceste viteze ridicate, județul Sibiu nu reușește să intre în Top 10 la nivel național în ceea ce privește viteza medie de download măsurată de cei de la speedtest.net. Pe primul loc în topul amintit se situează Caraș Severin cu 31,17 de Mbps, pe locul 10 fiind Buzăul, cu 24,42 Mbps.

La nivel mondial, vitezele de navigare pe internet situează țara noastră pe locul 5, cu o medie de 23,33 Mbps, după Coreea de Sud (38,56 Mbps), Letonia (25,94), Lituania (23,99) și Republica Moldova (23,76).
România depășește la viteza de navigare pe internet țări precum Germania (16,08, locul 14 la nivel mondial), SUA (9,65 Mbps, locul 32 la nivel mondial). Pe ultimul loc la nivel mondial, 185, este situată Republica Zambia, cu o viteză medie de 0,28 Mbps.
Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav