Cele mai puternice cluburi din Romania vin la Klash Noua Generatie E-mail
Cele mai puternice cluburi Palatul Sporturilor "Transilvania" găzduieşte vineri, 18 decembrie, de la ora 21.30, un eveniment incendiar, Klash "Noua Generaţie de campioni în ring". Promotorii le promit sibienilor un spectacol de zile mari. Luptele de nivel înalt, invitaţii speciali, animatoarele provocatoare, mâncarea şi băutura servită, precum şi efectele speciale constituie principalele ingrediente ale unui show de neuitat. Marile şcoli de kickboxing şi MMA din România şi nu numai aruncă în luptă, cu ocazia acestui spectacol sportiv, cei mai cunoscuţi sportivi, în cele 9 meciuri, câte are evenimentul de la Sibiu.

Academia de Lupte Ciprian Sora, afiliată faimoasei şcoli olandeze Golden Glory, de unde provin luptători precum Semmy Schilt sau Alistar Overeem, vine la Klash cu cei mai buni doi luptători de categorie medie, din totalul de peste 200 de sportivi activi pe care îi pregăteşte în prezent, Constantin Paşniciuc şi Cătălin Dănăilă. Aceştia îi vor întâlni pe reprezentanţii Kudokai Atlassib, Miodrag "Gentelman" Olar şi Daniel Corbeanu.
Tot din Bucureşti vine şi cel mai în formă reprezentant al Respect Gym, clubul unde sunt legitimaţi, printe alţii, şi Ionuţ "Pitbull" Atodiresei sau fraţii Buda, câştigătorul Collizion, Mihai Barbu.

Pe lângă Olar şi Corbeanu, clubul sibian Kudokai Atlassib mizează pe forţa tânărului "urs carpatin", Adrian Stoiţi, în confruntarea împotriva experimentatului Cătălin Zmărăndescu. Alte şcoli de referinţă în sportul de contact din România, Dippons Braşov, Tiţă Fight Club, K1 Galaţi, CFR Timişoara, Pretorians Iaşi sau KYO Gym Satu Mare vor fi reprezentate la Sibiu de către luptători cunoscuţi publicului larg, şi anume Nicu Dascălu (CM, CE Ashihara), Marius Tiţă (CM Wushu, CM Kempo), "Ice Man" Barna (campion Klash) dar şi de către cei mai talentaţi sportivi din noua generaţie, pregătiţi să-i provoace pe cei din prima categorie.

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav