Centru de Ingrijire Persoane Varstnice la Medias E-mail
centru de ingrijire Săptămâna aceasta reprezentanţii primăriei Mediaş lucrează la documentaţia pentru demararea licitaţiei obiectivului de investiţii Centrul de Îngrijire Persoane Vârstnice, obiectiv important pentru municipalitate.

Din păcate firma câştigătoare care trebuia până în acest moment să finalizeze lucrarea, nu şi-a îndeplinit obligaţiile contractuale motiv pentru care contractul a fost reziliat. Primăria Municipiului Mediaş, prin Direcţia de Asistenţă Socială a obţinut fonduri guvernamentale în valoare de 2,2 milioane de lei pentru construcţia Centrului de Îngrijire Persoane Vârstnice. Valoarea totală a acestui proiect este de 4, 4 milioane de lei, jumătate din sumă fiind suportată de guvern, iar cealaltă jumătate se va acorda din bugetul primăriei. Centrul de Îngrijire pentru Persoanele Varstnice va fi amplasat în curtea Unităţii de Asistenţă Medico-Socială din oras, iar de serviciile acestuia vor beneficia 34 de persoane.

„Centrul de Îngrijire Persoane Vârstnice reprezintă o investiţie pe care medieşenii o aşteaptă de multă vreme. Încă din 1992 s-a discutat despre crearea unui astfel de cămin, însă până acum nu a fost posibilă demararea acestui proiect, motiv pentru care mă bucur că în sfârşit vom dărui vârstnicilor Mediaşului un loc în care vor beneficia de o îngrijire adecvată“ a declarat primarul Teodor Neamţu.

Sursa: Turnul Sfatului
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav