Centura a mai crescut E-mail
centura a mai crescut Primul tronson al centurii ocolitoare a municipiului Sibiu este finalizată în proporţie de 70 la sută, având în vedere porţiunea asfaltată şi stadiul execuţiei la podurile de pe traseul centurii, potrivit CNADNR. Practic, din septembrie şi până în ianurie procentul de finalizare a centurii a crescut cu 5 la sută, în condiţiile în care, la ultima vizită a ministrului Transporturilor, Radu Berceanu, primul trosnon era gata în proporţie de 65 la sută.
C. PAL

În ceea ce priveşte turnarea asfaltului, primul tronson este gata în proporţie de 85 la sută. Totodată, problemele cu utilităţile sunt pe cale să fie rezolvate în întregime. Până în prezent a fost finalizată execuţia lucrărilor de relocare a reţelelor de apă – canal de la km 2+000 – km 2+500, km 3+300, în zona celui de-al doilea şi al treilea nod rutier. De asemenea, execuţia lucrărilor de relocare a reţelelor de apă – canal din zona pasajului peste Calea Guşteriţa şi Râul Cibin, de la km 8+495 este în curs de finalizare. În ceea ce priveşte relocarea reţelelor de electricitate, au fost finalizate lucrările pentru relocarea reţelelor SC Electrica SA, urmând să fie finalizate în perioada următoare şi cele pentru relocarea reţelelor aparţinând Transelectrica SA. Lucrările de relocare a reţelelor de transport şi distribuţie gaze naturale aparţinând Transgaz şi E-ON Gaz au fost finalizate. Primul tronson al centurii are o lungime de aproape 17 km.

70 la sută teren expropiat pe tronsonul doi

Pentru construcţia variantei de ocolire a Municipiului Sibiu la standard de autostradă – Secţiunea 2, km 14+860 – km 17+500 şi reabilitarea DJ 106B, km 0+000 – km 3+600, contractul a fost semnat în data de 15 ianuarie cu S.C. Vectra Service S.R.L. Durata de implementare a contractului este de 14 luni de la data începerii lucrărilor, la care se adaugă perioada de garanţie de 24 de luni. Valoarea totală a contractului este de 9.852.910,04 euro (fără TVA), din care 75 la sută din valoarea eligibilă constituie finanţare nerambursabilă acordată de Comisia Europeană, prin programul ISPA. Restul fondurilor sunt asigurate de la bugetul de stat. Totodată, suprafaţa totală de expropriat este de 156.900 mp, iar suprafaţa totală expropriată până în acest moment este de 112.371,78 mp (71,64%).

Sursa: Tribuna
 
< Precedent   Urmator >
COPYRIGHT IMAGINI SIBIU360.RO:
Media Serv SRL va autorizeaza sa accesati si vizualizati materialele prezentate pe portalul www.sibiu360.ro doar in scopuri personale si pentru uz necomercial. (NU aveti permisiunea de a vinde sau a modifica materialul, a-l expune public, a-l distribui sau a-l folosi in orice alt mod, in scopuri publice sau comerciale.). Aici se exclud materialele care au primit acordul explicit al Media Serv SRL, pentru utilizare in scop comercial.

Continutul acestui portal (textele, design-ul, fotografiile precum si toate celelalte materiale sunt protejate de legea dreptului de autor (copyright), cu privire la drepturile de proprietate intelectuala. Vizitarea acestui portal presupune luarea la cunostinta a continutului acestui document, respectarea acestuia si asumarea raspunderii in cazul incalcarii conditiilor de utilizare. In acest sens va recomandam sa cititi:

LEGEA nr. 8 din 14 martie 1996, Legea nr. 365 din 7 iunie 2002, Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001, privind dreptul de autor şi drepturile conexe.

Va rugam sa cititi cu atentie termenii de utilizare ai site-ului.
pensiuneamarcu.png
Pensiunea Marcu
Pensiunea Marcu este situata in Rasinari, pe soseaua ce duce dinspre Sibiu spre statiunea montana Paltinis.  Detalii...
reflexovital.png Delikatesse Chocolate
Un magazin cochet situat in centrul orasului ofera pasionatilor de produse din ciocolata, multiple surprize aromate ... Detalii...
Sibiu360 prezinta un concept modern si elegant de promovare online, cu ajutorul tehnologiei de panoramare virtuala si fotografie panoramica. Oferim clientilor posibilitatea de a se promova eficient in sistemul nostru si de a beneficia de o gama variata de servicii interactive.

 

Pro-Riders
Inedit magazin pentru pasionatii de Choppere si Classic American Cars, pentru piata sibiana si nationala. Detalii...
pro-riders.png
Hotel Levoslav House
Levoslav House este un hotel de 4 **** situat in centrul istoric al Sibiului si ofera servicii complete prin eleganta si stil. Detalii...
Hotel Levoslav